Overige verzekeringen


Overige verzekeringen

Wij doen nog veel meer……

Verzekeringen heb je in vele soorten en maten. Net zoals je veel verschillende verzekeraars hebt. Van all-round verzekeraars tot specialisten. Onze web site is, denken wij, al behoorlijk volledig. Hierbij overige verzekeringen summier informatie over overige verzekeringen. Ook hier zal niet alles staan. Verzekeren blijft vaak maatwerk. Neem gerust eens contact met ons op wanneer uw informatie er niet bij staat. Onze specials laat zien waar we in zijn gespecialiseerd.

Debiteuren verzekering

Wat als u klant failliet gaat? Of niet op tijd betaald. Heeft u dan voor niets gewekt en staat u er alleen voor? Niet als u een krediet verzekering heeft. Een kredietbeschermingsverzekering biedt u bescherming.

Specials

Lees hier war candor nog meer goed in is. Bijvoorbeeld in garageverzekeringen en wagenparken.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Als u door ziekte of een ongeval (tijdelijk) niet meer kunt werken is het maar goed wanneer u een arbeidsongeschiktheidsverzekering heeft gesloten, zodat u in ieder geval voorzien bent van inkomen.

Mobiele apparatuur verzekering

De Mobiele Apparatuur verzekering van Candor verzekert mobiele apparaten zoals iPads, laptops en smartphones –buitenshuis- tegen verlies, diefstal en beschadiging. De dekking is all risk en wereldwijd. De premie is scherp; vanaf slechts enkele euro’s per maand.

Cyber protect verzekering

Nieuw in ons product aanbod ! Uit cijfers van de Veiligheidsmonitor van het CBS blijkt dat maar liefst één op de negen Nederlanders in 2014 slachtoffer is geworden van cybercrime. Cyber Protect is een verzekering die uw wapent tegen de gevaren die het internet met zich meebrengt. Met één overzichtelijke en overkoepelende verzekering zijn de online belangen van u verzekerd.


Overige verzekeringen