Bedrijfsauto


Je bedrijfsauto, bestelbus of ander rollend materiaal verzeker je snel en voordelig via Candor. Natuurlijk met de beste voorwaarden en de service die daar bij horen.

Neem gerust eens CONTACT met ons op.

Dekking

Je kunt een bedrijfsauto op verschillende manieren verzekeren.

  • WA is de verplichte Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering
  • WA Beperkt Casco ook wel WA plus genoemd.  Een ruimere dekking waaronder glas en diefstal.
  • WA en Casco ook wel All Risk genoemd. Niet alleen de schade schade aan derden maar ook je eigen schade aan de auto verzekerd.

Premie

De premie is afhankelijk van de gekozen dekking. WA is goedkoper dan All-risk. Ook het aantal schadevrije jaren telt mee voor de premiehoogte. Hoe meer schade vrije jaren hoe lager de premie. Als laatste speelt mee de regio ( voorbeeld het Noorden of de Randstad) en het soort bedrijfsauto, cataloguswaarde en gewicht van het vervoermiddel een rol.

Aanvullende verzekeringen

Die zijn er ook.  Bijvoorbeeld een ongevallen inzittenden , schade verzekering inzittenden , WEGAM of WEGS dekking en bijvoorbeeld een dekking voor rechtsbijstand verkeer.

Wagenparken

Een wagenpark  is een kostbaar bezit . Dat wil je goed verzekeren en je wilt goed overzicht houden op de kosten. Een wagenpark kan bestaan uit personenauto’s, bestelwagens  of vrachtwagens. Ook een combinatie hiervan is mogelijk.  Al je voertuigen verzekerd in één verzekering , op één polis.

Vanaf 10 voertuigen of meer spreken we al van een wagenpark. Hoe meer voertuigen hoe meer korting er kan worden verleend.

Veel verzekeraars doen meer dan verzekeren alleen. Zij helpen bij het beheren van je wagenpark.  Zo helpen ze met preventie tips  om te zorgen dat de schadelast niet te hoog wordt  en daarmee de premie. natuurlijk voordeel voor jou maar ook voor de verzekeraar. Zo werkt je samen aan het beheersbaar houden van het risico, het wagenpark

Meer informatie vind je hier op onze verzeker je garage website

Bedrijfsautoverzekering met aantrekkelijke premie

Bedrijfsautoverzekering een belangrijke verzekering. Binnen je bedrijf zijn er ongetwijfeld één of meerdere personenauto’s, bestelwagens en busjes die zakelijk worden gebruikt. Met de bedrijfsautoverzekering verzeker je ze goed, voordelig en geheel op maat. Er zijn drie standaardpolissen: WA, WA-plus of All Risk.

Onze bedrijfsautoverzekering

Bedrijfsautoverzekering bij Candor. Wij kunnen binnen een paar minuten meerdere verzekeraars met elkaar vergelijken zodat je altijd de beste premie krijgt voor je bedrijfsauto.  Wij geven een hoge no claim korting welke kan oplopen tot maar liefst 80%.. Ook voor de jonge ondernemer hebben wij een concurrerende aanbieding. Indien gewenst geven wij voorlopige dekking zodat je direct kunt weg rijden.  Kortom voor bestelbus of zakelijke personen auto moet je bij Candor zijn.

Welke dekkingen zijn er?

Je kunt kiezen uit drie smaken/mogelijkheden:

  1. Wa de verplicht Wettelijke Aansprakelijkheid verzekering. Deze is verplicht
  2. Wa plus ( Wa beperkt casco) Een iets ruimere dekking waaronder meestal diefstal en ruitbreuk.
  3. All- Risk  (WA en Casco) Niet alleen schade aan derden maar ook schade aan uw eigen voertuig is verzekerd.

Voor ondernemers bestaat de mogelijkheid om een bedrijfsautoverzekering af te sluiten, vrij van BTW. Dit drukt de premie nog meer. De waarde van de auto is dan exclusief BTW en geeft dus een lagere waarde aan.  Een lagere waarde, een lagere verzekerde som geeft op zijn beurt ook weer een lagere premie.  Bij schade is het dan wel zo dat ook de schade uitkering exclusief BTW wordt uitgekeerd.

Aanvullende dekkingen

Deze aanvullende dekkingen kunt je toevoegen aan de auto verzekering. Informeer naar de voorwaarden en premies en natuurlijk de verschillen. Zo is de dekking tussen een schadeverzekering inzittenden op een groot aantal punten verschillende met een ongevallen inzittenden verzekering. Wij vertellen je er graag over.

Neem gerust CONTACT met ons op   ..


WEGAM / WEGAS

Werkgevers worden steeds vaker aansprakelijk gesteld voor schade die de werknemer tijdens werktijd in een bedrijfsauto, bedrijfsscooter of fiets veroorzaakt. Veel ondernemers staan hier niet bij stil, terwijl de financiële gevolgen behoorlijk kunnen zijn. Het is ook een verzekering die vaak moeilijk is uit te leggen aan ondernemers. Waarom worden zij aansprakelijk gesteld voor materiële  en of letsel schade. Immers als het bijvoorbeeld een autoschade betreft wat kan de ondernemer hier dan aan doen. Helemaal als de auto goed onderhouden is en normaal is verzekerd. Het voelt als onrechtvaardig dat de ondernemer voor de kosten opdraait. Toch is het zo. Een WEGAM | WEGAS dekking is erg belangrijk wanneer je personeel hebt.  Informeer naar de mogelijkheden.

Wegam/WEGAS

De Wegam/Wegas dekt de aansprakelijkheid van de werkgever voor schade aan de werknemer door bijvoorbeeld een ongeval als hij of zij zakelijk reist en daarbij schade en/of letsel oploopt.

In 2001 bepaalde het ArenA arrest van de Hoge Raad dat werknemers de werkgever aansprakelijk kunnen stellen voor letselschade en zaakschade na een verkeersongeval in werktijd. De aansprakelijkheid van de werkgever is gebaseerd op artikel 7:658 en 7:611 van het Burgerlijk Wetboek, op grond van redelijkheid en billijkheid. De standaard AVB-verzekering dekt deze aansprakelijkheid niet, dit betekent dus een groot risico voor de werkgever. De Wegam-verzekering, ook wel Wegas genoemd, is de oplossing voor dit risico.

Voetgangers, fietsers en openbaar vervoer

Veel Wegam/Wegas-verzekeringen geven ook dekking bij verkeersdeelname als voetganger, fietser of in het openbaar vervoer. Daarom is het belangrijk om de polisvoorwaarden te checken voor de exacte dekking.

Afsluiten

Candor heeft een ruime keuze in Wegam/Wegas-verzekeringen van diverse maatschappijen

Meer weten over zakelijke verzekeringen voor het MKB kijk dan hier voor zakelijke verzekeringen of hier voor MKB-ers met personeel. Of neem CONTACT met ons op.

..