Bedrijfsauto


Uw bedrijfsauto, bestelbus of ander rollend materiaal verzekert u snel en voordelig via Candor. Natuurlijk met de beste voorwaarden en de service die daar bij hoort.

Neem gerust een CONTACT met ons op

dekking

U kunt uw bedrijfsauto op verschillende manieren verzekeren.

  • WA is de verplichte Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering
  • WA Beperkt Casco ook wel bekend onder WA plus. Een ruimere dekking waaronder glas en diefstal.
  • WA en Casco ook wel All Risk genoemd. Niet alleen de schade schade aan derden maar ook uw eigen schade aan de auto verzekerd.

Premie

De hoogte van de premie is afhankelijk van de gekozen dekking. WA is goedkoper dan All-risk. Ook speelt mee of u al dan niet schade vrije jaren heeft opgebouwd . Hoe meer schade vrije jaren hoe lager de premie. Als laatste speelt mee de regio ( voorbeeld het noorden of de randstad) en het soort bedrijfsauto, cataloguswaarde en gewicht van het vervoermiddel een rol.

Aanvullende verzekeringen

Deze zijn er ook. U kunt hierbij denken aan ongevallen inzittenden , schade verzekering inzittenden , WEGAM of WEGS dekking en bijvoorbeeld een dekking voor rechtsbijstand verkeer.

Wagenparken

Uw wagenpark een kostbaar bezit wat u goed maar ook zo wilt verzekeren dat u overzicht kunt houden op de kosten. Een wagenpark kan bestaan uit personenauto’s, bestelwagens  of vrachtwagens. Ook een combinatie hiervan is mogelijk.  Al uw voertuigen verzekerd in één verzekering , op één polis.

U komt al in aanmerking voor een wagenpark verzekering bij een wagenpark van 1o of meer voertuigen.  Hoe meer voertuigen hoe meer korting er kan worden verleend.

Veel verzekeraars doe meer dan verzekeren alleen. Zij helpen u bij het beheren van je wagenpark.  Zo helpen ze u om te zorgen dat de schadelast  en daarmee de premie niet te hoog oploopt.  Zo helpen en hebben ze tools om u te helpen met preventie. U hebt hier natuurlijk voordeel aan maar ook de verzekeraar. Zo werkt u samen aan het beheersbaar houden van het risico, uw wagenpark

Meer informatie vind u hier op onze verzeker je garage website

Bedrijfsautoverzekering met aantrekkelijke premie

Bedrijfsautoverzekering een belangrijke verzekering. Binnen uw bedrijf zijn er ongetwijfeld één of meerdere personenauto’s, bestelwagens en busjes die zakelijk worden gebruikt. Met de bedrijfsautoverzekering verzekert u ze goed, voordelig en geheel op maat. U kunt kiezen uit drie standaardpolissen: WA, WA-plus of All Risk.

Onze bedrijfsautoverzekering

Bedrijfsautoverzekering bij candor. Wij kunnen binnen een paar minuten meerdere verzekeraars met elkaar vergelijken zodat u altijd de scherpste premie krijgt voor uw bedrijfsauto.  Wij geven een hoge no claim korting welke kan oplopen tot maar liefst 80%.. Ook voor de jonge ondernemer hebben wij een concurrerende aanbieding. Indien gewenst geven wij voorlopige dekking zodat u direct weg kunt rijden.  Kortom voor u bestelbus of zakelijke personen auto moet u bij Candor zijn.

Welke dekkingen zijn er?

U kunt net als bij een particuliere autoverzekering u bestelbus, bedrijfsauto op de volgende manieren

  1. Wa de verplicht Wettelijke Aansprakelijkheid verzekering. Deze is verplicht
  2. Wa plus ( Wa beperkt casco) Een iets ruimere dekking waaronder meestal diefstal en ruitbreuk.
  3. All- risk  (WA en Casco) Niet alleen schade aan derden maar ook schade aan uw eigen voertuig is verzekerd.

Voor ondernemers bestaat de mogelijkheid om een bedrijfsautoverzekering af te sluiten, vrij van BTW. Dit drukt de premie nog meer. De waarde van de auto is dan exclusief BTW en geeft dus een lagere waarde aan.  Een lagere waarde, een lagere verzekerde som geeft op zijn beurt ook weer een lagere premie.  Bij schade is het dan wel zo dat ook de schade uitkering exclusief BTW wordt uitgekeerd.

Aanvullende dekkingen

Deze aanvullende dekkingen kunt u toevoegen aan uw auto verzekering. Informeer naar de voorwaarden en premies en natuurlijk de verschillen. Zo is de dekking tussen een schadeverzekering inzittenden op een groot aantal punten verschillende met een ongevallen inzittenden verzekering. Wij geven u graag advies.

Neem gerust CONTACT met ons op   ..


WEGAM / WEGAS

Werkgevers worden steeds vaker aansprakelijk gesteld voor schade die de werknemer tijdens werktijd in een bedrijfsauto, bedrijfsscooter of fiets veroorzaakt. Veel ondernemers staan hier niet bij stil, terwijl de financiële gevolgen behoorlijk kunnen zijn. Het is ook een verzekering die vaak moeilijk is uit te leggen aan ondernemers. Waarom worden zij aansprakelijk gesteld voor materiële  en of letsel schade. Immers als het bijvoorbeeld een autoschade betreft wat kan de ondernemer hier dan aan doen. Helemaal als de auto goed onderhouden is en normaal is verzekerd. Het voelt als onrechtvaardig dat de ondernemer voor de kosten opdraait. Toch is het zo. Een WEGAM | WEGAS dekking is erg belangrijk wanneer u personeel heeft. Bij een grote schade kan immers uw voortbestaan als ondernemer in gevaar komen. Informeer naar de mogelijkheden.

Wegam/WEGAS

De Wegam/Wegas dekt de aansprakelijkheid van de werkgever voor schade aan de werknemer welke een ongeval overkomt terwijl hij of zij zakelijk reist en daarbij schade en/of letsel oploopt.

In 2001 bepaalde het ArenA arrest van de Hoge Raad dat werknemers de werkgever aansprakelijk kunnen stellen voor letselschade en zaakschade na een verkeersongeval in werktijd. De aansprakelijkheid van de werkgever is gebaseerd op artikel 7:658 en 7:611 van het Burgerlijk Wetboek, op grond van redelijkheid en billijkheid. De standaard AVB-verzekering dekt deze aansprakelijkheid niet, dit betekent dus een groot risico voor de werkgever. De Wegam-verzekering, ook wel Wegas genoemd, is de oplossing voor dit risico.

Voetgangers, fietsers en openbaar vervoer

Veel Wegam/Wegas-verzekeringen geven ook dekking bij verkeersdeelname als voetganger, fietser of in het openbaar vervoer. Daarom is het belangrijk om de polisvoorwaarden te checken voor de exacte dekking.

Afsluiten

Candor biedt u een ruime keuze in Wegam/Wegas-verzekeringen van diverse maatschappijen

Meer weten over zakelijke verzekeringen voor het MKB kijk dan hier voor zakelijke verzekeringen of hier voor MKB-ers met personeel. Of neem CONTACT met ons op.

..