Bedrijfsauto


Bedrijfsauto verzekering met aantrekkelijke premie

Binnen uw bedrijf zijn er ongetwijfeld één of meerdere personenauto’s, bestelwagens en busjes die zakelijk worden gebruikt. Met de bedrijfsauto verzekering verzekert u ze goed, voordelig en geheel op maat. U kunt kiezen uit drie standaardpolissen: WA, WA-plus of All Risk.

Onze bedrijfsautoverzekering

Bedrijfsautoverzekering bij candor. Wij kunnen binnen een paar minuten meerdere verzkeraars met elkaar vergelijken zodat u altijd de scherpaste premie krijgt vioor uw bedrijdsauto.  Wij geven een hoge no claim korting welke kan oplopen tot maar liefst 80%.. Ook voor de jonge ondernemer hebben wij een concurrerende aanbieding. Indien gewesnt geven wij voorlopige dekking zodat u direct weg kunt rijden.  Kortom voor u bestelbus of zakelijke personen auto moet u bij candor zijn.

Welke dekkingen zijn er?

U kunt net als bij een particuliere autoverzekering u bestelbus, bedrijfsauto op de volgende manieren

  1. Wa (verplicht)
  2. Wa plus ( Wa beperkt casco)
  3. All- risk

Voor ondernemers bestaat de mogelijkheid om een bedrijfsautoverzekering af te sluiten, vrij van BTW. Dit drukt de premie nog meer.

Aanvullende dekkingen

Deze aanvullende dekkingen kunt u toevoegen aan uw auto verzkering.

  • No-claim beschermer
  • Ongevallen inzittenden
  • Pechhulp
  • Rechtshulp
  • Schadeverzekering inzittenden 

WEGAM / Wegas

Werkgevers worden steeds vaker aansprakelijk gesteld voor schade die de werknemer tijdens werktijd in een bedrijfsauto, bedrijfsscooter of fiets veroorzaakt. Veel ondernemers staan hier niet bij stil, terwijl de financiële gevolgen behoorlijk kunnen zijn.

Wegam/Wegas

De Wegam/Wegas dekt de aansprakelijkheid van de werkgever voor schade aan de werknemer welke een ongeval overkomt terwijl hij of zij zakelijk reist en daarbij schade en/of letsel oploopt.

In 2001 bepaalde het ArenA arrest van de Hoge Raad dat werknemers de werkgever aansprakelijk kunnen stellen voor letselschade en zaakschade na een verkeersongeval in werktijd. De aansprakelijkheid van de werkgever is gebaseerd op artikel 7:658 en 7:611 van het Burgerlijk Wetboek, op grond van redelijkheid en billijkheid. De standaard AVB-verzekering dekt deze aansprakelijkheid niet, dit betekent dus een groot risico voor de werkgever. De Wegam-verzekering, ook wel Wegas genoemd, is de oplossing voor dit risico.

Voetgangers, fietsers en openbaar vervoer

Veel Wegam/Wegas-verzekeringen geven ook dekking bij verkeersdeelname als voetganger, fietser of in het openbaar vervoer. Daarom is het belangrijk om de polisvoorwaarden te checken voor de exacte dekking.

Afsluiten

Candor biedt u een ruime keuze in Wegam/Wegas-verzekeringen van diverse maatschappijen ..