Bedrijfsautoverzekering met aantrekkelijke premie


Bedrijfsautoverzekering een belangrijke verzekering. Binnen je bedrijf zijn er ongetwijfeld één of meerdere personenauto’s, bestelwagens en busjes die zakelijk worden gebruikt. Met de bedrijfsautoverzekering verzeker je ze goed, voordelig en geheel op maat. Er zijn drie standaardpolissen: WA, WA-plus of All Risk.

Onze bedrijfsautoverzekering

Bedrijfsautoverzekering bij Candor. Wij kunnen binnen een paar minuten meerdere verzekeraars met elkaar vergelijken zodat je altijd de beste premie krijgt voor je bedrijfsauto.  Wij geven een hoge no claim korting welke kan oplopen tot maar liefst 80%.. Ook voor de jonge ondernemer hebben wij een concurrerende aanbieding. Indien gewenst geven wij voorlopige dekking zodat je direct kunt weg rijden.  Kortom voor bestelbus of zakelijke personen auto moet je bij Candor zijn.

Welke dekkingen zijn er?

Je kunt kiezen uit drie smaken/mogelijkheden:

  1. Wa de verplicht Wettelijke Aansprakelijkheid verzekering. Deze is verplicht
  2. Wa plus ( Wa beperkt casco) Een iets ruimere dekking waaronder meestal diefstal en ruitbreuk.
  3. All- Risk  (WA en Casco) Niet alleen schade aan derden maar ook schade aan uw eigen voertuig is verzekerd.

Voor ondernemers bestaat de mogelijkheid om een bedrijfsautoverzekering af te sluiten, vrij van BTW. Dit drukt de premie nog meer. De waarde van de auto is dan exclusief BTW en geeft dus een lagere waarde aan.  Een lagere waarde, een lagere verzekerde som geeft op zijn beurt ook weer een lagere premie.  Bij schade is het dan wel zo dat ook de schade uitkering exclusief BTW wordt uitgekeerd.

Aanvullende dekkingen

Deze aanvullende dekkingen kunt je toevoegen aan de auto verzekering. Informeer naar de voorwaarden en premies en natuurlijk de verschillen. Zo is de dekking tussen een schadeverzekering inzittenden op een groot aantal punten verschillende met een ongevallen inzittenden verzekering. Wij vertellen je er graag over.

Neem gerust CONTACT met ons op   ..


Overige verzekeringen