Bedrijfsgebouw


Lichtreclameverzekering beschermt uw investering

Als u een dure lichtreclame-installatie heeft, is raadzaam om een lichtreclameverzekering af te sluiten. Zeker als de installatie aan de buitenzijde van uw bedrijfspand is aangebracht. De lichtreclame verzekering biedt namelijk een veel bredere dekking dan uw opstalverzekering.

Lichtreclameverzekering

Met een lichtreclameverzekering kunnen lichtreclame-installaties worden verzekerd. Het doet daarbij niet ter zake of deze in gebouwen aanwezig zijn of aan de buitenkant ervan zijn bevestigd. De verzekering heeft een raakvlak met de uitgebreide brandverzekering en de elektronicaverzekering.

De belangrijkste reden om naast de brandverzekering een zelfstandige lichtreclameverzekering af te sluiten is de omvang van de dekking, die bij de lichtreclameverzekering ruimer is, zeker wanneer het gaat om lichtreclame-installaties die zijn aangebracht aan de buitenkant van gebouwen.


Bedrijfsgebouwverzekering op maat

Uw bedrijfsgebouw is het visitekaartje van uw bedrijf en de plaats waar uw producten of diensten worden gerealiseerd. Daarom is het belangrijk om uw bedrijfspand te verzekeren met een goede opstalverzekering bedrijfspand.

Gebouwenverzekering in het kort

Brand, inbraak, storm of een aanrijding kan voor flinke schade zorgen aan gebouwen. Met de Gebouwenverzekering is uw bedrijfspand goed verzekerd. U sluit de gebouwenverzekering los af of als dekking op onze pakketpolis.  De verzekering is geschikt voor alle zakelijke gebouwen, zowel voor kleine ondernemers als voor grote bedrijven.

Wat is verzekerd?

Met deze verzekering verzekert u uw bedrijfspand en bijgebouwen. Ook zonweringen, antennes, lichtreclames, uithangborden en andere onderdelen aan het gebouw zijn veelal mee te verzekeren of gedekt.

De verzekering vergoedt onder meer schade door:

 • Brand en ontploffing, inclusief schade die veroorzaakt is door het bestrijden van de brand of het redden van verzekerde spullen;
 • blikseminslag en overspanning- of inductieschade door onweer;
 • inbraak en poging tot inbraak;
 • regenwater dat het dak en afvoerpijpen het gebouw in stroomt;
 • leidingwater
 • storm, hagel en sneeuw.
 • Naast de directe schade, vergoedt de gebouwenverzekering ook:
 • opruimingskosten en extra kosten voor noodzakelijke aanpassingen aan het gebouw;
 • herstel van tuin en bestrating;
 • kosten om de schade te beperken (‘bereddingskosten’)

Wat is niet verzekerd?

Sommige schade vergoedt de verzekering niet. Bijvoorbeeld schade die een verzekerde opzettelijk heeft veroorzaakt of schade door slecht onderhoud van het gebouw. Ook schade door een aardbeving en milieuschade is niet verzekerd.

Hulp bij het maken van u keuze

Wilt u weten welke risico’s uw bedrijf nog meer loopt?  Neem dan even contact met ons op samen kunnen we dan kijken naar de specifieke risico’s voor uw bedrijf. Bovendien ontvangt u wanneer u  meerdere verzekeringen afsluit in onze pakketpolis een aantrekkeijke pakketkorting.


Een transparante glasverzekering

Een glasverzekering is geen overbodige luxe binnen uw bedrijfsverzekeringen, zelfs als u een goede verzekering voor uw bedrijfspand heeft afgesloten. Glasbreuk heeft namelijk vaak andere oorzaken dan welke worden gedekt door uw opstalverzekering.

Glasverzekering

Voordelige Glasverzekering met maximale service
Glasschade aan gebouwen verzekert u meestal niet mee met een opstalverzekering. Sluit daarom een aanvullende glasverzekering af. Met onze voordelige Glasverzekering bespaart u geld. En u hoeft niet veel te regelen: één telefoontje is genoeg voor een snelle afhandeling.

Extra voordeel voor u.

 • U meldt schade met één telefoontje. U kunt ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken.
 • Uw schade is snel hersteld door ons landelijke netwerk van glaszetters.
 • U betaalt niets: wij betalen de rekening van de glaszetter.