glasverzekering


Een glasverzekering is geen overbodige luxe binnen jouw bedrijfsverzekeringen, zelfs als je een goede verzekering voor jouw bedrijfspand hebt afgesloten. Glasbreuk heeft namelijk vaak andere oorzaken dan welke worden gedekt door de opstalverzekering. Het is veelal een goede en verstandige uitbreiding op een gebouwen verzekering. Het is ook mogelijk dat je het pand huurt. Kijk dan vooral eens in het huurcontract om uit te zoeken voor wie het risico van glasbreuk is. Betaalt de verhuurder de schade bij glasbreuk of staat er in het contract dat de huurder zelf opdraait voor glas schade. Als het laatste het geval is dan kun je een glas verzekering los afsluiten of mee verzekeren als aanvulling op de inventaris goederen verzekering.

Glasverzekering

Voordelige verzekering met maximale service.
Glasschade aan gebouwen verzeker je meestal niet automatisch mee met een opstalverzekering. Sluit daarom een aanvullende verzekering af. Met onze voordelige glasverzekering bespaar je geld. En je hoeft niet veel te regelen: één telefoontje is genoeg voor een snelle afhandeling.

Standaard dekking

Bij de meeste verzekeraars zijn alle glazen en kunststof ramen verzekerd. Daarnaast is ook vaak breukschade aan vitrines en toonbanken meeverzekerd. Ook plaatsingskosten en het aanbrengen van noodvoorzieningen vallen onder de dekking. Ook is het mogelijk om belettering en/of beschildering op glas mee te verzekeren.

Wanneer het bijzonder glas betreft bijvoorbeeld glas in lood of een bijzondere vorm dan is maatwerk mogelijk.

Ook glazen en/of kunststof lichtreclame is te verzekeren. Dit kan op een zogenaamde licht reclame verzekering

Extra voordeel voor jou:

  • Je meldt schade met één telefoontje. 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken. Dus ook tijdens de feestdagen
  • De schade is snel hersteld door ons landelijke netwerk van glaszetters.
  • Je betaalt niets: wij betalen de rekening van de glaszetter.

 

Meer weten en wat het kost? Neem CONTACT met ons op


Overige verzekeringen