Bedrijfsverzekering


Belangrijke verzekeringen voor de MKB-ondernemer

Ondernemen brengt kansen en risico’s met zich mee. Onze bedrijfsverzekering is bedoeld om de risico’s voor uw bedrijf af te dekken. Met Candor RISK brengen we uw risico’s in beeld.  Met onze risico scan weet u direct welke risico’s u loopt en hoe het is gesteld met uw zakelijke verzekeringen. Bent u over of onder-verzekerd? Of  heeft u zaken helemaal niet verzekerd terwijl u dacht dat het allemaal goed was geregeld? Kortom wij bieden u overzicht en inzicht in uw bedrijfsverzekeringen. Samen met het risico de baas!

Onze zakelijke verzekeringen

veel van onze MBK bedrijfsverzekeringen kunnen tegenwoordig in een pakketpolis met aantrekkelijke pakket korting. Deze korting op uw bedrijfsverzekering kan wel oplopen tot 10 procent. Speciaal voor het MKB (Midden en Klein Bedrijf) hebben we bij meerdere verzekeraars de mogelijkheden om u een aantrekkelijk aanbod te kunnen doen. Niet alleen waar het de voorwaarden betreft maar ook een scherpe premie.

Wat valt er allemaal onder deze verzekering?

Dat verschilt per klant. In principe elke verzekering om uw bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Daarbij zij alle verzekeringen zo op elkaar afgesteld dat er geen overlap van verzekeringen is, waardoor u teveel premie betaald. Via onze Candor RISK en polis scan brengen we uw hele bedrijf in kaart en komen met een solde advies op maat gemaakt voor u.

 

Informeer eens naar de mogelijkheden of nog beter maak een afspraak met ons voor een vrijblijvende kennismaking. CONTACT.


Bedrijfsgebouw

Bedrijfsgebouw

Wij verzekeren uw investering graag.

Inventaris & Goederen

Inventaris & Goederen

sluit onnodige risico's uit.

Rechten & Plichten

Rechten & Plichten

Duidelijkheid niet alleen wanneer het tegenzit.

Bedrijfsschade & meer

Bedrijfsschade & meer

Continuïtijd van uw onderneming.

Bedrijfsauto

Bedrijfsauto

Snel, flexibel en een scherpe premie.

Vervoer & Transport

Vervoer & Transport

Zekerheid voor de goederen die u vervoert.


Overige verzekeringen