Bouw en montage verzekering


Wat is een  bouw en montage verzekering ? (CAR- verzekering)

Onze bouw en montage verzekering ook wel CAR verzekering genoemd biedt een zeer uitgebreide dekking voor al jouw projecten en voor alle bij deze projecten betrokken partijen.

Met een Construction All Risk (CAR) verzekering verzeker je schade die je als (zelfstandig) aannemer, klusbedrijf, constructeur, opdrachtgever of architect veroorzaakt tijdens de bouw of verbouw van een pand. Schade aan het bouwwerk is gedekt. Net als schade aan hulpmaterialen, zoals steigers en gereedschappen

Rubrieken polis

Je bepaalt zelf welke rubrieken je wilt verzekeren.

Schade aan het  werk

Zo kun je het te bouwen werk verzekeren maar ook schade aan jouw, of  personeels, eigendommen, gereedschappen, keten en loodsen.

Schade aan zaken van de opdrachtgever

Ook is het mogelijk om schade aan de eigendommen van de opdrachtgever mee te verzekeren.

Aansprakelijkheid

Verder kun je op een kwade dag aansprakelijk worden gesteld voor schade van en aan derden. Ook dit is mee te verzekeren.

Ontwerpaansprakelijkheid

Wat als de architect een fout heeft gemaakt. Ook dit is een rubriek die is mee te verzekeren.

Onze voordelen

Eén polis

Dus geen overlopende en dubbele dekkingen in jouw verzekeringen . Verder geeft één polis duidelijkheid en overzicht.

Korte lijntjes

Geen telefoon of computer maar direct contact met jouw adviseur of met  een technisch iemand waar je mee kunt sparren. Iemand die jou taal spreekt.

Snelle schade afhandeling

In plaats van tot wel twee maanden wachten op het geld is het bij ons mogelijk om een schade uitkering binnen twee weken te krijgen. Dit omdat onze experts naast de vaststelling van de schade ook direct een geld bedrag kunnen overmaken. Door deze unieke combinatie ontstaat er veel minder vertraging in het bouwproces. Wij noemen dit Loss Adjusting.

Meer weten over onze bouw en montage verzekering? ( car-verzekering) Neem gerust een CONTACT met ons op