Garageverzekering


Handelaarskenteken verzekering / Groene plaat verzekering

Wat is een handelaarskenteken / groene plaat?

Een handelaarskenteken ook wel groene plaat verzekering genoemd is met name geschikt voor autohandelaren die geen grote voorraad aan auto’s hebben. Ook reparatiebedrijven en garagebedrijven zijn vaak in het bezit van een handelaarskenteken. Het is eigenlijk een beperkte garageverzekering. Op onze mini garageverzekering heeft u sowieso al drie belangrijke verzekeringen. U bent namelijk WA verzekerd met uw groene plaat. Daarnaast heeft u een aansprakelijkheid bedrijven verzekering.  En om het compleet te maken eveneens de RDB dekking. Laatste is een WA dekking voor uw handelsvoorraad.

Welke verzekeraars?

Wij werken samen met meerdere verzekeraars. Hierdoor zijn wij instaat  om veelal maatwerk  te bieden.  Een greep uit onze verzekeraars: FGD, Nationale Nederlanden, ASR, Allianz, AMLIN en Rialto. Kortom een keuze genoeg om aan u maatwerk te leveren.

Garageverzekering

Bent u garagehouder of autodealer?

Waar mens en machine samenkomen, zit een ongeluk vaak in een klein hoekje. Schade aan een voertuig van uw klant of een klant die letsel oploopt? Het is gebeurd voordat u er erg in heeft. Een goede verzekering is een noodzaak. Bij Candor kunt u de dekking bovendien afstemmen op uw behoeften. Ook eigenaren/exploitanten van aanverwante bedrijven (benzine- en servicestations, autohandelaren en carrosseriebedrijven, mechanisatiebedrijven) kunnen een groot belang hebben bij het afdekken van de typische garagerisico’s.

Op maat gemaakt

Ieder bedrijf kent zijn eigen risico’s. Daarom kunt u de Garageverzekering nauwkeurig afstemmen op wat ú nodig vindt. Er zal een afweging worden gemaakt welke risico’s het bedrijf kan dragen en welke verzekert dienen te worden. Wij houden één doel voor ogen: de continuïteit van de onderneming waarborgen. Samen het risico de baas! Candor heeft onder haar relaties veel garagisten. Wij horen op het gebied van garage verzekeringen tot de top 4 van Nederland. Kijk daarom ook eens op onze speciale daarvoor bestemde website. De link hier naar toe staat hieronder.

Bezoek onze garage website www.verzeker-je-garage.nl  of neem CONTACT met ons op