Huis


Alles rondom je huis

Al jouw bezittingen zoals: het huis, inboedel, mobiele apparatuur en waardevolle spullen die je buitenshuis meeneemt kun je bij ons verzekeren.

Natuurlijk kies je zelf wat je verzekert.  Je verzekert datgene wat bij jou past. Wij voorzien je hierbij graag van advies.

Jouw huisverzekering

Je moet er niet aan denken dat jouw huis schade oploopt door brand, storm of een waterschade. Mocht het onverhoopt toch gebeuren dan is het maar goed dat de woning goed is verzekerd.

Met een woonhuis verzekering bent je verzekerd tegen schade aan jouw huis door : brand, storm, bliksem, water en veel meer. Zo is het zelfs mogelijk om voor een all-risk dekking te kiezen.  De  woning kan dus van uitgebreid tot extra uitgebreid worden verzekerd. Wil je de toch al scherpe premie nog meer drukken dan kan dat door het opnemen van een eigen risico.  Zo zie je maar bij Candor kun je kiezen voor maatwerk. Natuurlijk kun je met ons klankborden over de diverse mogelijkheden, zodat u zeker weet dat de juiste keuze wordt gemaakt.

Nooit te laag verzekerd

Door het invullen van een herbouwwaarde meter voorkom je onderverzekering.  Bij schade weet je dan dat er garantie tegen onderverzekering is en dat je goed bent verzekerd.

Inboedelverzekering

Als je alles bij elkaar optelt schrik je vaak van de hoeveelheid inboedel die je in de loop van de jaren opbouwt.  Je bent je hier vaak niet van bewust. Denk maar eens aan alle kleding,  televisies, computers, meubelen etc.  die u heeft.

Al deze zaken kun je verzekeren op je inboedelverzekering. Ook  hier geldt weer dat dit van uitgebreid tot extra uitgebreid (all-risk) kan. Mocht je de toch al scherpe premie willen drukken dan kan dit door het opnemen van een eigen risico. U bepaalt dus zelf hoe u verzekerd wilt zijn.  Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Onderverzekering

Niet is vervelender dan bij schade moeten aantonen wat de waarde van je inboedel  is. Je kunt dit voorkomen door het invullen van een inboedelwaardemeter.  Door deze in te vullen zal de verzekeraar zich bij schade nooit op onder verzekering beroepen.

Mobiele apparatuur verzekering

De Mobiele Apparatuur verzekering van Candor verzekert mobiele apparaten zoals: iPads,laptops en smartphones- buitenshuis tegen verlies, diefstal en beschadiging. De dekking is all-risk en wereldwijd. De premie is scherp. Al vanaf enkele euro’s per maand!

Cyber protect verzekering

Uit cijfers van de Veiligheidsmonitor van het CBS blijkt dat maar liefst één op de negen Nederlanders in 2014 slachtoffer is geworden van cybercrime. Cyber Protect is een verzekering die je beschermt tegen de gevaren die het internet met zich meebrengt. Met één overzichtelijke en overkoepelende verzekering zijn de online belangen van uw klant verzekerd . Lees hierover meer bij overige verzekeringen.

Kostbaarheden verzekering

Je speelt piano en hebt een vleugel in de woonkamer. Je houdt van kunst en hebt een bijzonder schilderij boven het dressoir hangen. Kostbare zaken die al snel buiten de dekking van de inboedelverzekering vallen.

Kostbaarheden die je zoal kunt verzekeren zijn: kunst, antiek, lijfsieraden en instrumenten zoals muziekinstrumenten maar ook foto-, film- en videocamera’s.

Wil je meer weten over het verzekeren van uw huis en alles wat daarbij hoort. Neem dan gerust CONTACT met ons op.