Uw huis


Alles rondom uw huis

Al uw bezittingen en verzekeringen zoals u huis, inboedel, mobiele apparatuur en uw waardevolle spullen die u buitenshuis meeneemt kunt u bij ons verzekeren.

Natuurlijk kiest u zelf wat u verzekert.  U  verzekerd datgene wat bij u past. Wij voorzien u hierbij graag van advies.

Uw huisverzekering

U moet er niet aan denken dat uw huis schade oploopt door brand, storm of een waterschade. Mocht het onverhoopt toch gebeuren dan is het maar goed dat u woning goed is verzekerd.

Met een woonhuis verzekering bent u verzekerd tegen schade aan uw huis door : brand, storm, bliksem, water en veel meer. Zo is het zelfs mogelijk om voor een all-risk dekking te kiezen.  U kunt uw woning dus van uitgebreid tot extra uitgebreid verzekeren. Wilt u de toch al scherpe premie nog meer drukken dan kan dat door het opnemen van een eigen risico.  Zo ziet u maar bij Candor kunt u kiezen voor maatwerk. Natuurlijk kunt u met ons klankborden over de diverse mogelijkheden, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.

Nooit te laag verzekerd

Door het invullen van een herbouwwaarde meter voorkomt u dat u bent onder verzekerd. Bij schade weet u dat u dan de garantie heeft dat u goed bent verzekerd.

Uw inboedelverzekering

Als je alles bij elkaar optelt schrik je vaak van de hoeveelheid inboedel die je in de loop van de jaren opbouwt.  Je bent je hier vaak niet van bewust. Denk maar eens aan alle kleding,  televisies, computers, meubelen etc.  die u heeft.

Al deze zaken kun je verzekeren op je inboedelverzekering. Ook  hier geldt weer dat dit van uitgebreid tot extra uitgebreid (all-risk) kan. Mocht  u de toch al scherpe premie willen drukken dan kan dit door het opnemen van een eigen risico. U bepaalt dus zelf hoe u verzekerd wilt zijn.  Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Onderverzekering

Niet is vervelender dan bij schade moeten aantonen wat de waarde van je inboedel  is. U kunt dit voorkomen door het invullen van een inboedelwaardemeter.  Door deze in te vullen zal de verzekeraar zich bij schade nooit op onder verzekering beroepen.

Mobiele apparatuur verzekering

De Mobiele Apparatuur verzekering van Candor verzekert mobiele apparaten zoals: iPads,laptops en smartphones- buitenshuis tegen verlies, diefstal en beschadiging. De dekking is all-risk en wereldwijd. De premie is scherp. Al vanaf enkele euro’s per maand!

Cyber protect verzekering

Uit cijfers van de Veiligheidsmonitor van het CBS blijkt dat maar liefst één op de negen Nederlanders in 2014 slachtoffer is geworden van cybercrime. Cyber Protect is een verzekering die uw  wapent tegen de gevaren die het internet met zich meebrengt. Met één overzichtelijke en overkoepelende verzekering zijn de online belangen van uw klant verzekerd . Lees hierover meer bij overige verzekeringen.

Kostbaarheden verzekering

U speelt piano en heeft een vleugel in uw woonkamer. U houdt van kunst en heeft een bijzonder schilderij boven het dressoir hangen. Kostbare zaken die al snel buiten de dekking van uw inboedelverzekering vallen.

Kostbaarheden die u zoal kunt verzekeren zijn: kunst, antiek, lijfsieraden en instrumenten zoals muziekinstrumenten maar ook foto-, film- en videocamera’s.

Wilt u meer weten over het verzekeren van uw huis en alles wat daarbij hoort. Neem dan gerust CONTACT met ons op.