Mobiliteit


Je mobiliteit verzeker je goed en voordelig bij ons.

Mobiliteit heb je in vele soorten en maten. Voor vrijwel alles wat wielen heeft bieden wij een oplossing.

Autoverzekering

Net zoals er vele automerken zijn zo heb je ook vele merken verzekeraars. Candor heeft agentschappen bij de meeste verzekeraars dus wij kunnen jou vrijwel altijd een goede aanbieding doen.

Verzekeringsmogelijkheden

Je kunt je auto op de volgende manieren verzekeren:

  • Wa
  • Wa beperkt casco
  • Wa en Casco (=All-risk)

Wilt je daarnaast ongevallen inzittenden, schadeverzekering inzittenden of rechtsbijstand of zelf pechhulp onderweg dan is dat natuurlijk mogelijk.

Lage premie

Wie jarenlang schadevrij rijdt, wordt beloond met de zogenaamde no-claim korting. Deze kan oplopen tot wel 80%. Sluit je je verzekeringen ook nog eens in een pakket dan krijg je ook nog eens een extra korting die kan oplopen tot 10%.

Oldtimer verzekering

De oldtimerverzekering is bedoeld voor auto’s en motoren die 25 jaar of ouder zijn en waarmee niet meer dan 7.500 km per jaar wordt gereden. Voor een gering bedrag heb je al een WA-verzekering.

Natuurlijk is een uitgebreidere dekking ook mogelijk.  Veelal is er dan wel een taxatierapport nodig. Ook hier kunnen wij helpen.

Motor verzekering

Jouw motor bij ons verzekeren. Natuurlijk!  Net  als bij de auto ook hier de keuze uit Wa, Wa + beperkt casco en  Wa + Casco (-All-risk),

Ook is het mogelijk om kleding, helm en opzittenden mee te verzekeren.

Extra korting.

Veel verzekeraars geven extra korting wanneer je voor een winterstop kiest en/of beschikt over een erkende rijvaardigheidscursus.

Brommobiel verzekering

Ook jouw brommobiel (de bekende 45 km-autootjes) kunnen wij verzekeren. Daarmee verzeker jij je tegen een zeer scherp tarief en profiteer je van een no-claimkorting die kan oplopen tot maar liefst 75%!

  • Hogere leeftijd, lagere premie
  • No-claimkorting voor auto- of motorverzekering

Je kunt de brommobiel bij ons wa maar ook wa + diefstal of zelfs all-risk verzekeren. Informeer gerust naar de voorwaarden.

Bromfiets verzekering

Veilig en vertrouwd de weg op met de bromfiets verzekering van Candor. Keuze uit verschillende verzekeraars voor jouw mobiliteit.

Verzekeringsmogelijkheden

  • Wa verzekering. Dit is de minimale verplichting
  • Wa en diefstal. Een goed ART slot is hierbij een verplichting
  • WA en aanrijding. Deze verzekering biedt dekking voor aanrijdingschade (ook door eigen schuld), beschadiging en vandalisme. Deze dekking is alleen te sluiten in combinatie met de verzekeringsvormen WA en diefstal.

Verder is de premie afhankelijk van leeftijd en postcode gebied. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

Wist je dat je ook schade vrije jaren opbouwt met onze verzekering. Deze kunnen worden meegenomen naar bijvoorbeeld een auto of motor verzekering.

Fiets verzekering

Of het nu een nieuwe fiets is of een gebruikte, je wilt hem goed beschermen tegen diefstal. Fietsen zijn immers duur genoeg! Helaas is de kans dat jouw fiets gestolen wordt reëel.

Een goede fietsverzekering biedt uitkomst. Naast de fiets kun je ook de accessoires, zoals bijvoorbeeld  fietsrouteplanner, in de polis opnemen. Je kunt kiezen voor een verzekering die bij diefstal de nieuwwaarde van de fiets uitkeert of de dagwaarde. Voor deze laatste betaal je minder premie. Zo zie je dat niet alleen jouw mobiliteit maar ook accessoires kunnen worden meeverzekerd.

Extra korting

Als je een fiets hebt met een of meerdere geregistreerde diefstal preventie chips, ook wel DataTag genoemd, dan krijg je een interessante korting op de verzekeringspremie. Deze verborgen chips hebben een een uniek nummer en kunnen door de politie en de fietsspecialist worden uitlezen. Fietsen met de chips hebben een duidelijk herkenbare sticker, waarvan ze ook nog een preventieve werking hebben.

Goed slot

Om een fietsverzekering te kunnen afsluiten, moet jouw fiets meestal wel zijn uitgerust met een ART-goedgekeurd slot.

Let op!

Al onze mobiliteit s verzekeringen kunnen in een pakket verzekering worden meegenomen waardoor er weer extra korting kan worden gegeven welke kan oplopen tot maar liefst 10%.

Meer weten over onze mobiliteitsverzekeringen? Neem gerust eens CONTACT met ons op voor een scherpe aanbieding.