Overige verzekeringen


Overige verzekeringen

Wij doen nog veel meer……

Verzekeringen heb je in vele soorten en maten. Net zoals je veel verschillende verzekeraars hebt. Van all-round verzekeraars tot specialisten. Vragen over een specifieke risico of verzekering… bel ons gerust even.

Debiteuren verzekering

Wat als je klant failliet gaat? Of niet op tijd betaald. Heb je dan voor niets gewekt en sta je er alleen voor? Niet als je een krediet verzekering hebt. Een kredietbeschermingsverzekering biedt bescherming.

Specials

Lees hier waar Candor nog meer goed in is. Bijvoorbeeld in garageverzekeringen en wagenparken.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Als u door ziekte of een ongeval (tijdelijk) niet meer kunt werken is het maar goed wanneer je een arbeidsongeschiktheidsverzekering heeft gesloten, zodat u in ieder geval voorzien bent van inkomen.

Mobiele apparatuur verzekering

De Mobiele Apparatuur verzekering van Candor verzekert mobiele apparaten zoals iPads, laptops en smartphones –buitenshuis- tegen verlies, diefstal en beschadiging. De dekking is all risk en wereldwijd. De premie is scherp; vanaf slechts enkele euro’s per maand.

Cyber protect verzekering

Nieuw in ons product aanbod ! Uit cijfers van de Veiligheidsmonitor van het CBS blijkt dat maar liefst één op de negen Nederlanders in 2014 slachtoffer is geworden van cybercrime. Cyber Protect is een verzekering die wapent tegen de gevaren die het internet met zich meebrengt. Met één overzichtelijke en overkoepelende verzekering zijn de online belangen van jouw verzekerd.

Meer weten over andere verzekeringen ? Neem dan even CONTACT met ons op.


Overige verzekeringen