Personeelsverzekering


Ondernemen met personeel

Uw medewerkers zijn het kapitaal van uw organisatie. Een goede personeelsverzekering kan ervoor zorgen dat u  maximaal gebruik van de mogelijkheden van de medewerkers. Het spreekt voor zich dat dit leidt tot lagere kosten en tot betere prestaties en dienstverlening. Het hebben van personeel zorgt echter ook voor extra risico’s. Werknemers kunnen ziek worden. U krijgt dan te maken met de verplichting om loon door te betalen, arbodiensten etc.  Verzekeringen om uw risico’s af te dekken zijn dus belangrijk.

Gezondheidsmanagement

Hoe zorg ik dat de gezondheid van mijn personeel vorm krijgt? Personeel is leuk  maar ook een van de duurste kostenposten in uw bedrijf. Personeel wat ziek is of niet fit kan niet of niet optimaal werken. Fit personeel is dus belangrijk niet alleen voor uw onderneming maar ook voor de werknemer zelf. Als je je fit voelt functioneer je gewoon beter niet alleen tijdens het werk maar ook privé

Personeelsverzekering als arbeidsvoorwaarde

Naast risico’s kunnen  verzekeringen ook een leuke extra betekenen voor uw werknemers. U kunt het mogelijk maken dat uw personeel extra korting krijgen op de eigen privé verzekeringen. Middels een collectiviteit voor uw onderneming stelt u uw personeel in staat om particuliere verzekeringen af te sluiten. Dit met extra korting. Zo biedt u naast het geven van salaris ook nog ander financieel voordeel. De administratie en andere zaken worden door ons afgehandeld zodat het u geen tijd en geld kost.

Gezondheid en plezier hebben in het werk is belangrijk . Een personeelsverzekering kan u daarbij helpen. Neem CONTACT met ons op en maak een afspraak .


Eigen risicodrager

Eigen risicodrager

Eigen alternatief om te kiezen?

Verzuim

Verzuim

Ziekte verzuim de baas. Hoe?

WIA

WIA

Wet werk & inkomen naar arbeidsvermogen.

Ongevallen verzekering

Ongevallen verzekering

Financiële zekerheid voor u.

Personeelsverzekeringen

Personeelsverzekeringen

Verzekering met hoge collectiviteitskorting.

Gezondheidsmanagement

Gezondheidsmanagement

Hoe houdt u uw mensen gezond?


Overige verzekeringen