Personeelsverzekeringen


Een gratis arbeidsvoorwaarde

Een goed salaris is belangrijk! Maar je kunt meer doen om werknemers aan je te binden.  Door het aanbieden van personeelsverzekeringen met een hoge collectiviteitskorting bied je een secundaire arbeidsvoorwaarde die de werknemers financieel veel brengt en jou niets kost. Wij nemen de administratie die hieruit voort komt voor je over. Het kost je dan geen tijd en geen geld.

Hoe werkt het?

Dit vertellen wij je graag in een persoonlijk gesprek.  Wij zorgen voor een mooi pakket aan verzekeringen. Naast het geven van pakketkorting geven wij ook nog eens collectiviteitskorting. Ook is het mogelijk om een polis af te geven met daarin een eigen logo.

Wat krijgt het personeel?

Veel!  Naast een pakket van verzekeringen tegen de beste voorwaarden en premies bieden wij een persoonlijke benadering.  Bij vragen, schades etc.  ons bellen en wij helpen verder. Je hebt er als werkgever geen omkijken naar. Het personeel krijgt er dus een eigen adviseur bij.

Jouw medewerkers staan bij ons centraal

Een arbeidsvoorwaarde moet ook echt een goede arbeidsvoorwaarde zijn. Klantgerichtheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel ook bij de personeelsverzekeringen.

Toegang via internet / App

Onze klanten kunnen ons altijd bellen!. Daarnaast bieden wij via internet toegang tot een eigen persoonlijke digitale polismap. Hierin staat alle informatie over de lopende verzekeringen, kopie polissen, informatie over schades en rekeningen. Daarnaast kan er een app worden gedownload voor op de smartphone en/of tablet. Kortom altijd en overal inzicht in het eigen verzekeringspakket.

Wij doen het werk

Wij begrijpen heel goed dat wanneer jij personeelsverzekeringen als arbeidsvoorwaarde aanbiedt je geen gedoe over verzekeringen wilt hebben op het bedrijf. Immers jij hebt geen assurantiekantoor!. Dat is ook niet nodig alle informatie loopt direct via ons. Mocht er een toelichting nodig zijn voor personeel dan verzorgen wij deze.

Meet weten neem CONTACT met ons op.