Personeelsverzekeringen


Een gratis arbeidsvoorwaarde

Een goed loon is belangrijk! Maar u kunt meer doen om uw werknemers aan u te binden.  Door het aanbieden van personeelsverzekeringen met een hoge collectiviteitskorting biedt u een secundaire arbeidsvoorwaarde die u werknemers financieel veel brengt en u niets kost. Wij nemen de administratie die hieruit voort komt voor u over. Het kost u dan geen tijd en geen geld.

Hoe werkt het?

Dit vertellen wij u graag in een persoonlijk gesprek.  Wij zorgen dat wij voor het personeel een mooi pakket aan verzekeringen kunnen aanbieden. Naast het geven van pakketkorting geven wij ook nog eens collectiviteitskorting. Ook is het mogelijk om een polis af te geven met daarin uw eigen logo.

Wat krijgt het personeel?

Veel!  Naast een pakket van verzekeringen tegen de beste voorwaarden en premies bieden wij een persoonlijke benadering.  Bij vragen, schades etc. kan men ons bellen en wij helpen verder. U heeft er als werkgever geen omkijken naar.

Uw medewerkers staan bij ons centraal

Een arbeidsvoorwaarde moet ook echt een goede arbeidsvoorwaarde zijn. Klantgerichtheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel ook bij de personeelsverzekeringen.

Toegang via internet / App

Onze klanten kunnen ons altijd bellen!. Daarnaast bieden wij via internet toegang tot een eigen persoonlijke digitale polismap. Hierin staat alle informatie over de lopende verzekeringen, kopie polissen, informatie over schades en rekeningen. Daarnaast kan er een app worden gedownload voor op de smartphone en/of tablet. Kortom altijd en overal inzicht in het eigen verzekeringspakket.

Wij ontzorgen u

Wij begrijpen heel goed dat wanneer u personeelsverzekeringen als arbeidsvoorwaarde aanbiedt u geen gedoe over verzekeringen wilt hebben op uw bedrijf. Immers u heeft geen assurantiekantoor!. Dat is ook niet nodig alle informatie loopt direct via ons. Mocht er een toelichting nodig zijn voor uw personeel dan verzorgen wij deze.

Meet weten neem CONTACT met ons op.