Wie zijn wij?


Wie zijn wij?: Wij zijn Candor.nl

We zijn een assurantie kantoor. We verzorgen dagelijks voor veel MKB-bedrijven de verzekeringen en financieringen.
Door de jaren heen hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan in het MKB. Candor is een echt MKB en familie bedrijf. Naast MKB bedrijven hebben we veel klanten afkomstig uit de garage en de horeca branche. Inmiddels zijn we een grote speler in deze branches.

In alles proberen we daarbij zo persoonlijk mogelijk te zijn. De menselijke maat daar gaat het om.

Candor heeft agentschappen bij meerdere verzekeraars. Voor nagenoeg alles hebben wij een oplossing.
U kunt ons op het internet vinden via: www.candor.nl , www.verzeker-je-garage.nl en www.verzeker-je-horeca.nl  Vragen? Neem gerust contact met ons op .

Waar zijn jullie gevestigd?

Wij zijn gevestigd in de provincie Drenthe en ons kantoor staat in Emmen. Ons werkgebied echter is geheel Nederland. Behalve in Drenthe zitten onze klanten Noord-Holland, Zuid-Holland , Overijssel tot in Brabant toe. Veel informatie gaat via telefoon en internet. Indien noodzakelijk is een afspraak altijd mogelijk.

Wesley Koning

Ik ben uw aanspreekpunt voor al uw MKB verzekeringen. Mijn specialisme is de automotive branche met name op het gebied van garageverzekeringen.

Frank Berndt

Ik ben werkzaam in de verzekeringsbranche sinds 1994. Mijn specialismen zijn bedrijfsverzekeringen en inkomens verzekeringen. Mocht u een afspraak willen dan kom ik graag bij u langs.