Wie zijn wij?


Wie zijn wij?: Wij zijn Candor.nl

Wij zijn een assurantie kantoor en bestaan sinds 2000. We verzorgen dagelijks voor veel particulieren en MKB de verzekeringen en financieringen.
Door de jaren heen hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan in de garage en horeca branche. Wij zijn inmiddels een grote speler in deze branches.

In alles proberen we daarbij zo persoonlijk mogelijk te zijn. De menselijke maat daar gaat het om.

Candor heeft agentschappen bij meerdere verzekeraars. Voor nagenoeg alles hebben wij een oplossing.
U kunt ons op het internet vinden via: www.candor.nl , www.verzeker-je-garage.nl en www.verzeker-je-horeca.nl  Vragen? Neem gerust contact met ons op .

Waar zijn jullie gevestigd?

Wij zijn gevestigd in de provincie Drenthe en ons kantoor staat in Emmen. Ons werkgebied echter is geheel Nederland. Behalve in Drenthe zitten onze klanten Noord-Holland, Zuid-Holland , Overijssel tot in Brabant toe. Veel informatie gaat via telefoon en internet. Indien noodzakelijk is een afspraak altijd mogelijk.

Wesley Koning

Wesley werkt sinds 2013 bij ons en is uw aanspreekpunt voor al uw verzekeringen. Zijn specialisme is de garage branche. Van handelaarskenteken tot een autodealer met showroom.

Frank Berndt

Frank is eigenaar en werkzaam in de verzekeringsbranche sinds 1994. Mocht u een afspraak willen dan kom ik graag bij u langs