Wij zijn Candor.nl


Wij zijn Candor.nl

Wij zijn een assurantie kantoor. We verzorgen dagelijks voor veel MKB-bedrijven en particulieren de verzekeringen en financieringen.
Door de jaren heen hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan in het MKB. Candor is een echt MKB en familie bedrijf. Naast MKB bedrijven hebben we veel klanten afkomstig uit de garage en de horeca branche. Inmiddels zijn we een grote speler in deze branches.

In alles proberen we daarbij zo persoonlijk mogelijk te zijn. De menselijke maat daar gaat het om.

Candor heeft agentschappen bij meerdere verzekeraars. Voor nagenoeg alles hebben wij een oplossing.
Je kunt ons op het internet vinden via: www.candor.nl , www.verzeker-je-garage.nl en www.verzeker-je-horeca.nl  Vragen? Neem gerust contact met ons op .

Waar zijn jullie gevestigd?

Wij zijn gevestigd in de provincie Drenthe en ons kantoor staat in het centrum van Emmen. Ons werkgebied echter is geheel Nederland.

Wesley Koning

Ik ben je aanspreekpunt voor al jouw MKB verzekeringen. Mijn specialisme is de automotive branche met name op het gebied van garageverzekeringen.

Frank Berndt

Ik ben werkzaam in de verzekeringsbranche sinds 1994. Mijn specialismen zijn bedrijfsverzekeringen en inkomens verzekeringen. Mocht je een afspraak willen dan kom ik graag bij je langs.