Uw financiering


Financiering

Voor een  financiering en lease constructies bent u bij ons aan het juiste adres.  Wat wij niet doen is het adviseren en bemiddelen in hypotheken.

Geld lenen kost geld! Iets om goed over na te denken. De website van het NIBUD geeft informatie maar ook de de site van de AFM 

Soorten leningen

Een lening, consumptief krediet kan verschillende vormen hebben. Hieronder een korte, niet volledige opsomming:

 1. Doorlopend krediet (waaronder rentekrediet)
 2. Persoonlijke lening
 3. Roodstand
 4. Flitskrediet
 5. Huurkoop (financial lease)
 6. Postorderbedrijf / thuiswinkelorganisaties
 7. Klantenkaarten
 8. Creditcards
 9. Leasen
 10. Lenen met onderpand
 11. Lenen voor duurzame investeringen
 12. Telefoonkrediet

Bron website van het AFM

Onze partners

Wij werken samen met de volgende bedrijven voor uw financiering. Dat is CFSN en FINANCIUM. Met deze twee partijen is het voor ons mogelijk om een groot aantal geld verstrekker | aanbieders voor u met elkaar te vergelijken op basis van voorwaarden en rente. Hierdoor kunnen wij altijd een goede aanbieding doen.

Meer weten wat wij op het gebied van financieringen voor u kunnen betekenen? Neem dan vooral eens CONTACT met ons op.

Uw financiering onze zaak

Financieringen zijn er in vele soorten en maten. Het is belangrijk om u vooraf goed te laten informeren. Wij helpen u graag hierbij. Candor werkt samen met CFSN en FINANCIUM . Zij hebben  agentschappen bij vele banken. Hierdoor zijn wij in staat om voor financieringen meerdere offertes bij meerder banken aan te vragen.  Door gebruik te maken van onze offerte module zorgen wij ervoor dat dit bovendien snel gaat. Zo gaat uw aanvraag direct naar meerdere banken. Voor een snelle offerte is het belangrijk om alles zo volledig mogelijk in te vullen. Hulp nodig bel of mail gerust.

Vrijblijvend offerte aanvragen

 

Een greep uit onze financieringsmogelijkheden.


Autofinanciering

De aanschaf van een auto is een dure aangelegenheid. Veel mensen financieren een dergelijke aankoop dan ook.

Autofinanciering

Ben je op zoek naar een andere auto? Het kopen van een auto is een dure aangelegenheid. Veel mensen kiezen dan ook voor een financiering.

Een autofinanciering moet goed zijn!

 • Een persoonlijke lening is bij uitstek geschikt voor de aanschaf van een nieuwe auto. Je weet hierbij van tevoren precies waar je aan toe bent met jouw autofinanciering
 • Door de looptijd van je lening af te stemmen op de economische levensduur van je auto, zorgen we ervoor dat je niet met een restschuld blijft zitten
 • Eventueel kun je de maandlasten drukken door het opnemen van een slottermijn.

Verder moet er worden nagedacht over de vraag wat gebeurd er met de lening bij ziekte, werkloosheid of overlijden. Ook hier kunnen wij samen met u over nadenken.

Neem CONTACT met ons op voor de mogelijkheden


Eigen woning krediet

Wist u dat u als huiseigenaar rentekorting kunt krijgen als u een krediet afsluit? Speciaal voor huiseigenaren is er een aantrekkelijke aanbieding.

Eigen woning krediet

Wist u dat u als huiseigenaar rentekorting kunt krijgen als u een krediet afsluit? Speciaal voor eigen woningbezitters is er een aantrekkelijke aanbieding: Het Eigen Woning Krediet. Deze vorm van krediet wordt door kredietaanbieders ook wel de ‘Woning Voordeel Financiering’ genoemd,  ‘Huiseigenaar Doorlopend Krediet’ of ‘Huiseigenaar Persoonlijke Lening’. Het Eigen Woning Krediet is een goed alternatief voor een tweede hypotheek. Bij het afsluiten hoeft u niet naar de notaris en u hoeft ook géén taxatiekosten te betalen, terwijl u wel een aantrekkelijke rentekorting ontvangt.

U kunt het opgenomen bedrag vrij besteden, bijvoorbeeld voor aankoop van duurzame goederen of om een bestaande (hypothecaire) lening af te lossen. Alleen voor bestedingen betreffende aankoop c.q. verbouwing van de woning of voor financiering van uw restschuld na verkoop van de oude woning is de rente aftrekbaar.

Vorm van doorlopend krediet of Persoonlijke Lening

Het Eigen Woning Krediet is in meerdere varianten te verkrijgen. Als vorm van een doorlopend krediet kunt u tot de afgesproken limiet onbeperkt geld opnemen. Het bedrag dat u hebt afgelost, kunt u weer opnemen tot aan uw limiet. Op die manier hebt u altijd geld achter de hand. Bij deze kredietvorm, inclusief opnames, is het nadeel dat de bewijslast om voor fiscale renteaftrek in aanmerking te blijven komen moeilijk is aan te tonen. U kunt ook kiezen voor een persoonlijke lening met een vaste looptijd en een vaste rente voor de duur van 5 jaar. Heeft u een langere looptijd, dan kan de rente weer voor maximaal 5 jaar worden vastgelegd. U betaald geen boete voor extra of geheel ineens aflossen. Deze annuïteiten lening voldoet standaard aan alle eisen om renteaftrek te garanderen.

Geschikt indien:

 • in bezit van een eigen woning
 • er een regelmatig terugkerende geldbehoefte is
 • u een hoger bedrag wilt lenen
 • u zekerheid belangrijk vindt
 • leeftijd bij aanvragen minimaal 21 en maximaal 68 jaar. Eindleeftijd 74 jaar.
 • Voldoet standaard aan fiscale eisen renteaftrek bij de daarvoor geldende bestedingen.

Geïnteresseerd?

Wij vertellen  u er graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek.  Neem gerust eens CONTACT met ons op


Persoonlijke lening of toch liever een Doorlopend krediet

Wilt u iets financieren en dit zo snel mogelijk aflossen dan is een persoonlijke lening wellicht iets voor u. Wilt u flexibiliteit dan is een doorlopend krediet de oplossing.

Wat is een persoonlijke lening?

De persoonlijke lening is zeer geschikt als u geld nodig heeft voor een grote aankoop, zoals een auto of een nieuwe inrichting. U beschikt in een keer over het gewenste leenbedrag. U leent dit bedrag tegen een vaste rente. Vervolgens betaalt u de lening terug met een vast bedrag per maand in een van tevoren vastgesteld aantal maanden. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wat zijn de voordelen van een persoonlijke lening?

 • U beschikt in een keer over het gehele bedrag.
 • U kunt het krediet vrij besteden.
 • De rente staat gedurende de gehele looptijd vast.
 • U weet precies waar u aan toe bent dankzij de vaste maandtermijnen en een vaste looptijd.
 • Aan het einde van de looptijd heeft u de volledige lening afgelost

Wat is het doorlopend krediet?

Het doorlopend krediet is zeer geschikt als u extra financiele armslag wilt hebben. U kunt tot de afgesproken limiet onbeperkt geld opnemen. U hoeft dus niet alles in een keer op te nemen. Al afgeloste bedragen kunt u bovendien opnieuw opnemen, zolang u maar niet boven het totale kredietbedrag uitkomt.

Hoe werkt het doorlopend krediet?

Het rentetarief van uw doorlopend krediet is variabel; u betaalt alleen rente over het bedrag dat u heeft opgenomen. Daarnaast kunt u kiezen voor een vaste of variabele maandtermijn. Bij een vast maantermijn betaalt u 2% van de kredietlimiet, ongeacht van de hoogte van het werkelijk opgenomen bedrag. Bij een variabel termijnbedrag betaalt u maandelijks 2% van uw limiet of uw uitstaande saldo.

Wat zijn de voordelen van het doorlopend krediet?

 • U betaalt alleen rente over de opgenomen bedragen.
 • U kunt het krediet vrij besteden.
 • U kunt het bedrag in een keer of in gedeeltes opnemen.
 • U kunt de al afgeloste bedragen opnieuw opnemen.
 • U kunt kiezen uit een vast of variabele maandtermijn

 

Voor meer informatie neem gerust CONTACT met ons op voor meer informatie.  


zakelijke financiering

Financial lease voor auto’s en bedrijfsmiddelen

Naast consumptief krediet hebben wij ook voor een zakelijke financiering  alle expertise in huis om u te ondersteunen op het gebied van financial lease aanvragen. Financial lease is een kredietvorm op basis van Huurkoop, bestemd voor ondernemers en ondernemingen met rechtspersoonlijkheid (B.V. en N.V.) voor de financiering van personenauto’s, lichte bedrijfswagens (busjes) met een laadvermogen t/m 3.500 kg en bedrijfsmiddelen.

zakelijke financiering als leasen ook zonder jaarcijfers en verkorte procedure

Onder bepaalde voorwaarden is het mogelijk om financial lease aan te bieden zonder jaarcijfers. Vraag ​ons​ naar de voorwaarden. ​ Ook voor ZZP-ers​

Dankzij financial lease k​unt u investeringen doen zonder de liquiditeitspositie van de organisatie aan te tasten. Dit betekent dat u​ uw financiële mogelijkheden optimaal kan benutten.

Meer weten ? Neem eens CONTACT met ons op.