Uw recht


Rechtsbijstand verzekering

Bent u ontevreden over een aankoop? Of dreigt er een ontslag? Heeft u een falende leverancier of misschien een dwarsliggende overheid? Met de rechtsbijstandverzekering bent u zeker van juridische hulp en advies en kunt u uw recht halen.

Jaarlijks hebben steeds meer Nederlanders behoefte aan rechtsbijstand. Mensen worden steeds mondiger. Dit en het feit dat steeds meer mensen een rechtsbijstand verzekering hebben zorgt ervoor dat er steeds vaker een beroep op wordt gedaan. Dan is het toch wel handig dat ook u hulp kunt inschakelen. Een advocaat in de arm nemen kost immers veel geld.

Bent u op zoek naar een rechtsbijstandverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan bieden wij u een prima oplossing

Aansprakelijkheidsverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje een schade kan u zomaar overkomen. Als u dan ook nog pech heeft kan het ook nog flink in de papieren lopen.

Uw dochter gooit bij opa per ongeluk een dure vaas kapot. Zonder op te letten steekt u de weg over, een auto moet uitwijken en botst tegen een boom. Het is allemaal geen moedwil, maar u of uw gezin is aansprakelijk voor de schade.

In de meeste gevallen blijft de schade beperkt tot enkele honderden euro’s. Maar bij het laatste voorbeeld kan de schade onbetaalbaar zijn, doordat de bestuurder als gevolg van het ongeval blijvend gehandicapt raakt.

Aansprakelijkheden als gevolg van onbedoeld veroorzaakte schades kunt u als particulier afdekken met een aansprakelijkheidsverzekering. Voor slechts enkele euro’s per maand bent u volledig verzekerd.

Bent u op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan bieden wij u een prima oplossing.

Let op!

De rechtsbijstand en de aansprakelijkheidsverzekering kunnen worden meegenomen in onze pakket verzekering waardoor er een korting tot wel 10% kan worden verleend.

Meer weten over uw recht en plichten neem dan eens CONTACT met ons op