Uw vervoer


Autoverzekering

Uw vervoer , uw auto, zoals er vele soorten en merken van auto’s zijn, zijn er ook vele mogelijkheden  wanneer u uw auto wilt verzekeren.  Zo zijn er vele verzekeraars die een auto verzekering aanbieden.  C andor heeft ingangen bij vele verzekeraars. Hierdoor zijn wij veelal in staat  u een interessant voorstel te doen voor uw autoverzekering.

Verzekeringsmogelijkheden

U kunt u auto op de volgende manieren verzekeren:

  • Wa
  • Wa beperkt casco
  • Wa en Casco (=All-risk)

Wilt u daarnaast ongevallen inzittenden, schadeverzekering inzittenden of rechtsbijstand of zelf pechhulp onderweg dan is dat natuurlijk mogelijk.

Lage premie

Wie jarenlang schadevrij rijdt, wordt beloonde met de zogenaamde no-claim korting. Deze kan oplopen tot wel 80%. Sluit u uw verzekeringen ook nog eens in een pakket dan ontvangt u nog eens een extra korting die kan oplopen tot 10%.

Oldtimer verzekering

De oldtimerverzekering is bedoeld voor auto’s en motoren die 25 jaar of ouder zijn en waarmee niet meer dan 7.500 km per jaar wordt gereden. Voor een gering bedrag heeft u al een WA-verzekering.

Natuurlijk is een uitgebreidere dekking ook mogelijk voor uw vervoer.  Veelal is er dan wel een taxatierapport nodig. Ook hier kunnen wij u bij helpen.

Motor verzekering

Natuurlijk kunt u ook uw motor bij ons verzekeren.  Net  als bij de auto ook hier de keuze uit Wa, Wa + beperkt casco en  Wa + Casco (-All-risk),

Ook is het mogelijk om kleding, helm en opzittenden mee te verzekeren.

Extra korting.

Veel verzekeraars geven extra korting wanneer u voor een winterstop kiest en/of beschikt over een erkende rijvaardigheidscursus.

Brommobiel verzekering

Ook voor uw brommobiel (de bekende 45 km-autootjes) kunt u bij ons terecht. Daarmee verzekert u zich tegen een zeer scherp tarief en profiteert u van een no-claimkorting die kan oplopen tot maar liefst 75%!

  • Hogere leeftijd, lagere premie
  • No-claimkorting voor auto- of motorverzekering

U kunt u brommobiel bij ons wa maar ook wa + diefstal of zelfs all-risk verzekeren. Informeer gerust naar de voorwaarden.

Bromfiets verzekering

Veilig en vertrouwd de weg op met de bromfiets verzekering van Candor. U kunt bij ons kiezen uit verschillende verzekeraars voor uw vervoer.

Verzekeringsmogelijkheden

  • Wa verzekering. Dit is de minimale verplichting
  • Wa en diefstal. Een goed ART slot is hierbij een verplichting
  • WA en aanrijding. Deze verzekering biedt dekking voor aanrijdingschade (ook door eigen schuld), beschadiging en vandalisme. U kunt deze dekking alleen sluiten in combinatie met de verzekeringsvormen WA en diefstal.

Verder is de premie afhankelijk van leeftijd en postcode gebied. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

Wist U dat je ook schade vrije jaren opbouwt mt onze verzekering. Deze kunnen worden meegenomen naar bij voorbeeld een auto of motor verzekering.

Fiets verzekering

Of u nu een nieuwe fiets heeft of een gebruikte, u wilt hem goed beschermen tegen diefstal. Fietsen zijn immers duur genoeg! Helaas is de kans dat uw fiets gestolen wordt reëel.

Een goede fietsverzekering biedt uitkomst. Naast uw fiets kunt u ook de accessoires, zoals bijvoorbeeld uw fietsrouteplanner, in de polis opnemen. U kunt kiezen voor een verzekering die bij diefstal de nieuwwaarde van uw fiets uitkeert of de dagwaarde. Voor deze laatste betaalt u minder premie. Zo ziet u niet alleen uw vervoer maar ook accessoires kunnen wij meeverzekeren.

Extra korting

Als u een fiets heeft met een of meerdere geregistreerde diefstal preventie chips, ook wel DataTag genoemd, dan krijgt u een interessante korting op uw verzekeringspremie. Deze verborgen chips hebben een een uniek nummer en kunnen door de politie en de fietsspecialist worden uitlezen. Fietsen met de chips hebben een duidelijk herkenbare sticker, waarvan ze ook nog een preventieve werking hebben.

Goed slot

Om een fietsverzekering te kunnen afsluiten, moet uw fiets meestal wel zijn uitgerust met een ART-goedgekeurd slot.

Let op!

Al onze vervoer verzekeringen kunnen in een pakket verzekering worden meegenomen waardoor er weer extra korting kan worden gegeven welke kan oplopen tot maar liefst 10%.

Meer weten over onze mobiliteitsverzekeringen? Neem gerust eens CONTACT met ons op voor een scherpe aanbieding.