Uw vrije tijd


Verzekerd van een onbezorgde vakantie

Reisverzekering

Met een goede reisverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over calamiteiten tijdens uw vakantie. U moet er toch niet aan denken dat uw vrije tijd door een inbraak in uw vakantieverblijf uw welverdiende rust verandert in een nachtmerrie.

Wij verzekeren u graag op een manier die past bij uw persoonlijke reisstijl. U kunt kiezen uit twee typen reisverzekeringen tegen lage premies. Gaat u meerdere keren per jaar in Nederland of in het buitenland op vakantie, dan is een doorlopende reisverzekering al snel een aantrekkelijke keuze. U betaalt maar één keer poliskosten en hoeft nooit meer na te denken over uw reisverzekering.

Gaat u minder dan twee keer per jaar op vakantie dan kunt u kiezen voor de kortlopende verzekering. Zowel de doorlopende als kortlopende verzekering kunt u zelf samenstellen aan de hand van een basisdekking met aanvullende modules. Zo betaalt u alleen voor de dekking die u wilt.

Annuleringsverzekering

De annuleringsverzekering dekt de financiële gevolgen van een annulering tot een bepaald bedrag. Ook wanneer u uw vakantie vroegtijdig moet afbreken, vallen de resterende kosten onder de dekking van deze verzekering.

Bent u op zoek naar een reisverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan bieden wij u een prima oplossing.

Caravanverzekering

Gaat u met de caravan of vouwwagen vakantie vieren? De caravanverzekering van Candor zorgt voor een onbezorgde vakantie. Daarmee bent u goed verzekerd bij diefstal en schade aan de caravan door bijvoorbeeld brand, storm of een aanrijding.   Ook de inboedel  en een eventuele voortent kunnen wij voor u verzekeren. Voor nieuwe caravans kunnen wij ook een nieuwwaarde regeling aanbieden.

Camper verzekering

Bij de camperverzekering van Cndor bepaalt u zelf de dekking. Zo kunt u kiezen voor WA, WA Beperkt Casco of All Risk (Volledig Casco). U heeft dus altijd een camperverzekering die past bij uw camper. Daarnaast profiteert u van aantrekkelijke kortingen en staan wij dag en nacht voor u klaar met hulp bij een ongeval. .

Schadevrije jaren

Net als bij een autoverzekering bouwt u ook met uw kampeerauto schadevrije jaren op. Deze kunt u later volledig meenemen na overlegging van een originele royementsverklaring. Ook de schadevrije jaren die u al heeft opgebouwd met een andere auto kunt u meestal meenemen

Boot verzekering

Als trotse bezitter van een boot wilt u onbezorgd kunnen varen. Dat kan, want met de bootverzekering van Candor bent u standaard tot een bedrag van € 5 miljoen WA (wettelijke aansprakelijkheid) verzekerd. Wilt u ook de schade aan uw eigen boot verzekeren? Dan kunt u de dekking voor diefstal en/of beschadiging van uw boot afsluiten.

Aanvullende dekkingen: pechhulp, ongevallen, rechtshulp

Daarnaast heeft u ook andere keuzemogelijkheden. Zo kunt u uw verzekering uitbreiden met de aanvullende dekkingen: Pechhulp boot, Ongevallendekking en Rechtshulp. Ook bepaalt u zelf de hoogte van uw eigen risico en in welk vaargebied u verzekerd wilt zijn. Op die manier krijgt u een verzekering én een premie op maat.

Ook onbezorgd van uw vrije tijd genieten? Neem dan CONTACT met ons op.