vrije tijd


Verzekerd van een onbezorgde vakantie

Reisverzekering

Met een goede reisverzekering hoef je je geen zorgen te maken over calamiteiten tijdens de vakantie. Je moet er toch niet aan denken dat jouw vrije tijd door een inbraak in jouw vakantieverblijf de welverdiende rust verandert in een nachtmerrie.

Wij verzekeren je graag op een manier die past bij jouw persoonlijke reisstijl. Je kunt kiezen uit twee typen reisverzekeringen tegen lage premies. Ga je meerdere keren per jaar in Nederland of in het buitenland op vakantie, dan is een doorlopende reisverzekering al snel een aantrekkelijke keuze. Je betaalt maar één keer poliskosten en hoeft nooit meer na te denken over een reisverzekering.

Ga je minder dan twee keer per jaar op vakantie dan kun je kiezen voor de kortlopende verzekering. Zowel de doorlopende als kortlopende verzekering kun je zelf samenstellen aan de hand van een basisdekking met aanvullende modules. Zo betaal je alleen voor de dekking die jij wilt.

Annuleringsverzekering

De annuleringsverzekering dekt de financiële gevolgen van een annulering tot een bepaald bedrag. Ook wanneer jij je vakantie vroegtijdig moet afbreken, vallen de resterende kosten onder de dekking van deze verzekering.

Ben je op zoek naar een reisverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan bieden wij u een prima oplossing.

Caravanverzekering

Ga je met de caravan of vouwwagen vakantie vieren? De caravanverzekering van Candor zorgt voor een onbezorgde vakantie. Daarmee ben je goed verzekerd bij diefstal en schade aan de caravan door bijvoorbeeld brand, storm of een aanrijding.   Ook de inboedel  en een eventuele voortent kunnen wij verzekeren. Voor nieuwe caravans kunnen wij ook een nieuwwaarde regeling aanbieden.

Camper verzekering

Bij de camperverzekering van Candor bepaal je zelf de dekking. Zo kun je kiezen voor WA, WA Beperkt Casco of All Risk (Volledig Casco). Je hebt dus altijd een camperverzekering die past bij jouw camper. Daarnaast profiteer je van aantrekkelijke kortingen en staan wij dag en nacht voor je klaar met hulp bij een ongeval. .

Schadevrije jaren

Net als bij een autoverzekering bouw je ook met je kampeerauto schadevrije jaren op. Deze kun je later volledig meenemen na overlegging van een originele royementsverklaring. Ook de schadevrije jaren die je al hebt opgebouwd met een andere auto kun je meestal meenemen

Boot verzekering

Als trotse bezitter van een boot wil je onbezorgd kunnen varen. Dat kan, want met de bootverzekering van Candor ben je standaard tot een bedrag van € 5 miljoen WA (wettelijke aansprakelijkheid) verzekerd. Wil je ook de schade aan de eigen boot verzekeren? Dan kun je de dekking voor diefstal en/of beschadiging van jouw boot afsluiten.

Aanvullende dekkingen: pechhulp, ongevallen, rechtshulp

Daarnaast heb je ook andere keuzemogelijkheden. Zo kun je je verzekering uitbreiden met de aanvullende dekkingen: Pechhulp boot, Ongevallendekking en Rechtshulp. Ook bepaal je zelf de hoogte van het eigen risico en in welk vaargebied je verzekerd wilt zijn. Op die manier krijg je een verzekering én een premie op maat.

Ook onbezorgd van vrije tijd genieten? Neem dan CONTACT met ons op.