Vervoerverzekering Eigen Goederen


Veel ondernemers vervoeren hun goederen en producten met eigen bestelauto’s. Meestal gaat dit prima, maar als er een keer iets misgaat draait u zelf op voor de schade. Tenzij je een Eigen Vervoerverzekering hebt. Hiermee ben je uitstekend verzekerd tegen vervoerschade, ook wanneer deze is ontstaan tijdens het laden en lossen.

Eigen vervoer verzekering maatwerk voor elke situatie

Welk bedrag je precies moet verzekeren voor een optimale eigen vervoerverzekering, hangt af van verschillende factoren. Om je een passend voorstel te doen voor je eigen vervoer verzekering, zetten wij graag eerst de zaken voor je op een rij. Bel ons gerust voor een vrijblijvend advies.

Voordelen van de eigen vervoerverzekering

  •  Alle goederen en gereedschappen in de bedrijfsauto’s zijn verzekerd.
  •  Eigen vervoer verzekering keert ook uit bij diefstal na braak.
  •  Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.
  •  Extra: neem je eigen vervoer verzekering op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel.

 

Goederen transport verzekering

Vervoer je kostbare lading? Met een Goederentransportverzekering dek je materiële schade aan handelsgoederen, gereedschap en onderdelen tijdens het transport. Je kunt deze transportverzekering afsluiten voor eenmalige transporten of voor doorlopend goederentransport.

We stemmen de Goederentransportverzekering volledig af op het vervoer. De verzekering is geschikt voor bedrijven die goederen laten vervoeren en daar zelf het risico voor dragen. Bijvoorbeeld als je een groothandel, importeur of fabrikant bent.

Wil je puur schade, diefstal of verlies van bedrijfsuitrusting en spullen bij eigen vervoer uit jouw bedrijfsbusje verzekeren? Dan kun je een goederentransportverzekering voor eigen vervoer afsluiten in Het Ondernemerspakket.

Wat is verzekerd?

Binnen de Goederentransportverzekering kun je kiezen uit verschillende dekkingen. De All Risks dekking en de Evenementendekking zijn het meest gangbaar.

All risks dekking

Met deze dekking is materiële schade aan of verlies van lading verzekerd. All risks is de meest volledige dekking voor jouw goederentransport.

Evenementendekking

De evenementendekking vergoedt alleen schade bij vooraf genoemde gebeurtenissen. De dekking geldt bijvoorbeeld bij brand, bij vallen tijdens laden/lossen of bij een ongeluk met schade aan het voertuig.

Beperkte diefstaldekking

Dekking bij diefstal, vermissing, verduistering, zoekraken en het niet uitleveren van volledige pakketten.

Uitgebreide diefstaldekking

Dekking bij gedeeltelijke schade door diefstal, vermissing en verduistering, zoek raken en het niet uitleveren van producten.

Dekking voor alle van buitenkomende onheilen

Deze dekking verzekert materiële schade aan of verlies van lading bij alle schade buiten uw schuld.

Oorlog- en stakingsrisico

Bij oorlog- en stakingsrisico is de lading verzekerd voor schade als gevolg van oorlog stakingsacties en ongeregeldheden.

De Goederentransportverzekering vergoedt ook opruimings-, berging- en vernietigingskosten en schade aan hulpmaterialen.

Meer weten. Neem CONTACT met ons op.


Overige verzekeringen