Vervoer & Transport


Vervoerverzekering Eigen Goederen

Veel ondernemers vervoeren hun goederen en producten met eigen bestelauto’s. Meestal gaat dit prima, maar als er een keer iets misgaat draait u zelf op voor de schade. Tenzij u een Eigen Vervoerverzekering heeft. Hiermee bent u uitstekend verzekerd tegen vervoerschade, ook wanneer deze is ontstaan tijdens het laden en lossen.

Eigen vervoer verzekering maatwerk voor elke situatie
Welk bedrag u precies moet verzekeren voor een optimale eigen vervoerverzekering, hangt af van verschillende factoren. Om u een passend voorstel te doen voor uw eigen vervoer verzekering, zetten wij graag eerst de zaken voor u op een rij. Bel ons gerust voor een vrijblijvend advies.

Voordelen van de eigen vervoerverzekering

  •  Alle goederen en gereedschappen in uw bedrijfsauto’s verzekerd.
  •  Eigen vervoer verzekering keert ook uit bij diefstal na braak.
  •  Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.
  •  Extra: neem uw eigen vervoer verzekering op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel.

 

Goederen transport verzekering

Vervoert u kostbare lading? Met een Goederentransportverzekering dekt u materiële schade aan handelsgoederen, gereedschap en onderdelen tijdens het transport. U kunt deze transportverzekering afsluiten voor eenmalige transporten of voor doorlopend goederentransport.

We stemmen de Goederentransportverzekering volledig af op uw vervoer. De verzekering is geschikt voor bedrijven die goederen laten vervoeren en daar zelf het risico voor dragen. Bijvoorbeeld als u een groothandel, importeur of fabrikant bent.

Wilt u puur schade, diefstal of verlies van bedrijfsuitrusting en spullen bij eigen vervoeruit uw bedrijfsbusje verzekeren? Dan kunt u een goederentransportverzekering voor eigen vervoer afsluiten in Het Ondernemerspakket.

Wat is verzekerd?

Binnen de Goederentransportverzekering kunt u kiezen uit verschillende dekkingen. De All Risks dekking en de Evenementendekking zijn het meest gangbaar.

All risks dekking
Met deze dekking is materiële schade aan of verlies van lading verzekerd. All risks is de meest volledige dekking voor uw goederentransport.

Evenementendekking 

De evenementendekking vergoedt alleen schade bij vooraf genoemde gebeurtenissen. De dekking geldt bijvoorbeeld bij brand, bij vallen tijdens laden/lossen of bij een ongeluk met schade aan het voertuig.

Beperkte diefstaldekking 

Dekking bij diefstal, vermissing, verduistering, zoekraken en het niet uitleveren van volledige pakketten.

Uitgebreide diefstaldekking 

Dekking bij gedeeltelijke schade door diefstal, vermissing en verduistering, zoek raken en het niet uitleveren van producten.

Dekking voor alle van buitenkomende onheilen 

Deze dekking verzekert materiële schade aan of verlies van lading bij alle schade buiten uw schuld.

Oorlog- en stakingsrisico 

Bij oorlog- en stakingsrisico is de lading verzekerd voor schade als gevolg van oorlog stakingsacties en ongeregeldheden.

De Goederentransportverzekering vergoedt ook opruimings-, berging- en vernietigingskosten en schade aan hulpmaterialen.